Polus on kahden kellosepän perustama Suomalainen yritys. Keskitymme käytettyjen kellojen myymiseen, välitykseen ja huoltoon.Tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua ja hyviä kokemuksia kellojen suhteen.

Kelloseppämme Eric Wikholm ja Kari-Matti Ratsula ovat käyneet Espoon Kelloseppäkoulussa kellosepän sekä mikromekaanikon opinnot. Lisäksi he ovat olleet töissä ulkomailla alan valmistajilla, sekä virallisissa huolloissa.

"Huollamme jokaisen kellon, kuten huoltaisimme sen itsellemme"

Palvelemme liikkeessämme osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18 kaikkiin kelloihin liittyvissä asioissa. Olemme Omegan virallinen 3-tason huolto.

Polus nimi tulee latinan kielisestä sanasta, joka tarkoittaa tankoa, janaa ja pyörähdysakselia. "Mekaanisen kellon koneiston toiminnan voi kertoa janan muodossa, jossa alussa on energian lähde, eli käyntijousi ja jousikotelo. Välissä ovat rattaat jotka kuljettavat energiaa eteenpäin toiseen päähän käyntilaitteelle, joka säätää käynnin jakamaan energiaa tarkasti oikeanlaisissa sysäyksissä ja näyttämään aikaa kellon osoittimien kautta."

 

Kellon huoltaminen

Huollamme kellosi ammattitaidolla ja laadulla. Olemme keskittyneet rannekellojen huoltoon. Olemme virallinen Omega kellojen huolto, mutta huollamme muunkin merkkisiä kelloja. Suosittelemme mekaaniselle kellolle huoltoa 5 vuoden välein. Voit tuoda kellosi huoltoarvioon liikkeeseemme. Jos et pääse käymään liikkeessämme, voit myös lähettää kellosi meille huoltoon. Ilmoitathan meille sähköpostilla, niin neuvomme miten lähettäminen sujuu mutkitta.

Jos haluat lähettää kellosi meille huoltoon, voimme antaa suuntaa antavan huoltoarvion esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Saat virallisen huoltoarvion sähköpostiisi, kun olemme tarkistaneet kellosi työpajallamme. Arvio sisältää työn kuvauksen ja hinnoittelun, kellon tiedot ja arvioidun ajan huollon valmistumiselle.