Laadukasta kellosepän työtä Helsingissä

Haluamme Poluksella tarjota asiakkaillemme läpinäkyvyyttä, loistavaa laatua ja hyvää asiakaspalvelua.

Verkkokauppamme on tehty englanniksi, ja myynnissä olevat kellot ovat siellä nähtävissä. Tarjoamme suomeksi kaikki tiedot kysyttäessä, ja voit tulla tutustumaan valikoimaamme myös liikkeeseemme.

Toivotamme teidät tervetulleeksi liikkeeseemme.  Autamme kaikissa kelloihin liittyvissä asioissa parhaamme mukaan.

Polus on kahden kellosepän 2018 perustama Suomalainen yritys. Keskitymme käytettyjen kellojen myymiseen, välitykseen ja huoltoon. Pyrimme tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua ja hyviä kokemuksia kellojen suhteen.

Kelloseppämme Eric Wikholm ja Kari-Matti Ratsula ovat käyneet Espoon Kelloseppäkoulussa kellosepän sekä mikromekaanikon opinnot. Lisäksi he ovat olleet töissä ulkomailla alan valmistajilla, sekä virallisissa huolloissa.

Polus nimi tulee latinan kielisestä sanasta, joka tarkoittaa tankoa, janaa ja pyörähdysakselia. "Mekaanisen kellon koneiston toiminnan voi kertoa janan muodossa, jossa alussa on energian lähde, eli käyntijousi ja jousikotelo. Välissä ovat rattaat jotka kuljettavat energiaa eteenpäin toiseen päähän käyntilaitteelle, joka säätää käynnin jakamaan energiaa tarkasti oikeanlaisissa sysäyksissä ja näyttämään aikaa kellon osoittimien kautta." 

Ateljee

Liikkeemme osoite on Aleksanterinkatu 16-18, 00170, Helsinki

* Liikkemme on kiinni 6.7.-1.8.2024 lomien vuoksi. *

Muina aikoina palvelemme sovitun mukaan.

Kirjeitä/lähetyksiä varten osoite on: Polus Oy, Aleksanterinkatu 14-18, 00170, Helsinki, Suomi.

Tavoitat meidät sähköpostilla:  eric.wikholm@poluswatches.com tai puhelimitse: +358 50 544 0344

Kellojen välitys

Palveluihimme kuuluu kellojen välitys, joka tarkoittaa että myymme kellon puolestasi välityspalkkiota vastaan. Suoritamme kellolle ensin kattavan tarkastuksen, jonka jälkeen sovimme kanssasi hinnan. Tarvittaessa huollamme kellosi erinomaiseen myyntikuntoon, joka nostaa kellon jälleenmyyntiarvoa. Huollamme käytetyt kellot useimmissa tapauksissa ennen myyntiä, jotta voimme taata kellon varman toiminnan.

Välityssopimuksen solmimisen jälkeen myymme kellon joko verkkokaupan tai liikkeemme kautta. Kun kello on myyty, siirrämme välityssopimuksessa sovitun summan tilillesi yhden arkipäivän sisällä.

 "Lähetämme asiakkaalle kuvat kellon sisältä ja ulkoa huollon tai oston yhteydessä"

Kellojen välitys

Kellon huoltaminen

Huollamme kellosi ammattitaidolla ja laadulla. Olemme keskittyneet rannekellojen huoltoon. Olemme virallinen Omega kellojen huolto, ja huollamme myös muun merkkisiä kelloja. Suosittelemme mekaaniselle kellolle huoltoa 5 vuoden välein. Voit tuoda kellosi huoltoarvioon liikkeeseemme. Jos et pääse käymään liikkeessämme, voit myös lähettää kellosi meille huoltoon. Ilmoitathan meille sähköpostilla, niin neuvomme miten lähettäminen sujuu mutkitta.

"Huollamme jokaisen kellon, kuten huoltaisimme sen itsellemme"

Saat huoltoarviomme sähköpostiisi, kun olemme tarkistaneet kellosi työpajallamme. Huoltoarvio sisältää työn kuvauksen ja hinnoittelun, kellon tiedot ja arvioidun ajan työn valmistumiselle.

Kellojen huolto

Myynnissä olevat kellot ovat aina tarkistettu vähintään visuaalisesti, käynnin tarkistuskoneilla, vesitiiveystestillä ja kaikkien toimintojen testauksella. Tarkistamme aina kellojen aitouden. Suurin osa myymistämme kelloista on täysin huollettuja kellosepän työpajallamme. Vakuutamme, että kaikki myymämme kellot ovat kattavasti tarkistettuja tai huollettuja ja toimivat kuten niiden pitää. Tieto löytyy kellokohtaisesti verkkokaupastamme tai käymällä liikkeessämme. Asiakas saa ostamastaan kellosta todistuksemme, sekä huolletusta kellosta huoltosaatteen.

Ota yhteyttä

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.