Haluamme Poluksella tarjota asiakkaillemme läpinäkyvyyttä, loistavaa laatua ja hyvää asiakaspalvelua.

Verkkokauppamme on tehty englanniksi, ja myynnissä olevat kellot ovat siellä nähtävissä. Tarjoamme suomeksi kaikki tiedot kysyttäessä, ja voit tulla tutustumaan valikoimaamme myös liikkeeseemme.

Liikkeemme osoite on Aleksanterinkatu 16-18, 00170, Helsinki. Olemme auki torstaisin ja perjantaisin klo 10-17. Muina aikoina voit sopia tapaamisen kanssamme.

Myynnissä olevat kellot ovat aina tarkistettu vähintään visuaalisesti, käynnin tarkistuskoneilla, vesitiiveystestillä ja kaikkien toimintojen testauksella. Tarkistamme aina kellojen aitouden. Suurin osa myymistämme kelloista on täysin huollettuja kellosepän työpajallamme. Vakuutamme, että kaikki myymämme kellot ovat kattavasti tarkistettuja tai huollettuja ja toimivat kuten niiden pitää. Tieto löytyy kellokohtaisesti verkkokaupastamme tai käymällä liikkeessämme. Asiakas saa ostamastaan kellosta todistuksemme, sekä huolletusta kellosta huoltosaatteen.

 

Kellojen välitys

Palveluihimme kuuluu kellojen välitys, joka tarkoittaa että myymme kellon puolestasi välityspalkkiota vastaan. Suoritamme kellolle ensin kattavan tarkastuksen, jonka jälkeen sovimme kanssasi hinnan. Tarvittaessa huollamme kellosi erinomaiseen myyntikuntoon, joka nostaa kellon jälleenmyyntiarvoa. Huollamme käytetyt kellot useimmissa tapauksissa ennen myyntiä, jotta voimme taata kellon varman toiminnan.

Välityssopimuksen solmimisen jälkeen myymme kellon joko verkkokaupan tai liikkeemme kautta. Kun kello on myyty, siirrämme välityssopimuksessa sovitun summan tilillesi yhden arkipäivän sisällä.

 "Lähetämme asiakkaalle kuvat kellon sisältä ja ulkoa huollon tai oston yhteydessä"

Kellon etsiminen asiakkaalle

Palveluihimme kuuluu myös kellon etsiminen asiakkaalle. Toteutamme koko prosessin helposti ja luotettavasti, niin että päätöksen jälkeen asiakas saa laadukkaan kellon.

Käytetyt kellot tarvitsevat normaalisti huollon, jotta voimme varmistua kellon toiminnasta ja myöntää työlle takuun. Kellon etsimiseen kuluva aika riippuu siitä, kuinka harvinainen kello on ja huoltoon tarvittava aika riippuu varaosien saatavuudesta. Annamme tarjouksen yhteydessä aika-arvion kellon toimituksen pituudesta.

Jos olet kiinnostunut antamaan toimeksiannon tietynlaisen kellon etsimisestä, niin voit tulla liikkeeseemme keskustelemaan asiasta tarkemmin, tai voit ilmoittaa meille sähköpostilla mahdollisimman tarkasti kellon tiedot. Olisi hyvä tietää kellon merkki ja malli, referenssinumero, taulun väri tai malli, ranneketyyppi, tieto siitä haluatko alkuperäisen laatikon ja paperit, sekä kellon valmistusvuosi jos sillä on merkitystä.

Toivotamme teidät tervetulleeksi liikkeeseemme.  Autamme kaikissa kelloihin liittyvissä asioissa parhaamme mukaan.

Polus on kahden kellosepän 2018 perustama Suomalainen yritys. Keskitymme käytettyjen kellojen myymiseen, välitykseen ja huoltoon. Pyrimme tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua ja hyviä kokemuksia kellojen suhteen.

Kelloseppämme Eric Wikholm ja Kari-Matti Ratsula ovat käyneet Espoon Kelloseppäkoulussa kellosepän sekä mikromekaanikon opinnot. Lisäksi he ovat olleet töissä ulkomailla alan valmistajilla, sekä virallisissa huolloissa.

Polus nimi tulee latinan kielisestä sanasta, joka tarkoittaa tankoa, janaa ja pyörähdysakselia. "Mekaanisen kellon koneiston toiminnan voi kertoa janan muodossa, jossa alussa on energian lähde, eli käyntijousi ja jousikotelo. Välissä ovat rattaat jotka kuljettavat energiaa eteenpäin toiseen päähän käyntilaitteelle, joka säätää käynnin jakamaan energiaa tarkasti oikeanlaisissa sysäyksissä ja näyttämään aikaa kellon osoittimien kautta."

 

Kellon huoltaminen

Huollamme kellosi ammattitaidolla ja laadulla. Olemme keskittyneet rannekellojen huoltoon. Olemme virallinen Omega kellojen huolto, ja huollamme myös muun merkkisiä kelloja. Suosittelemme mekaaniselle kellolle huoltoa 5 vuoden välein. Voit tuoda kellosi huoltoarvioon liikkeeseemme. Jos et pääse käymään liikkeessämme, voit myös lähettää kellosi meille huoltoon. Ilmoitathan meille sähköpostilla, niin neuvomme miten lähettäminen sujuu mutkitta.

"Huollamme jokaisen kellon, kuten huoltaisimme sen itsellemme"

Saat huoltoarviomme sähköpostiisi, kun olemme tarkistaneet kellosi työpajallamme. Huoltoarvio sisältää työn kuvauksen ja hinnoittelun, kellon tiedot ja arvioidun ajan työn valmistumiselle.

Liikkeemme osoite on Aleksanterinkatu 16-18, 00170, Helsinki

Olemme auki torstaisin ja perjantaisin klo 10-17.

 Meidät tavoittaa sähköpostilla eric.wikholm@poluswatches.com / puh+358 50 544 0344